Jak Vyrobit Růži Z Papíru

Obsah:

Jak Vyrobit Růži Z Papíru
Jak Vyrobit Růži Z Papíru

Video: Jak Vyrobit Růži Z Papíru

Video: Jak Vyrobit Růži Z Papíru
Video: Jak Vyrobit Růži z Papíru - Růže z Papíru Origami Česky 2024, Smět
Anonim

Dárek pro každou příležitost v podobě domácí papírové růže může být rychlý a snadný, a zároveň nezapomenutelný a upřímný. Taková růže potěší každého, kdo ji dostane, a vy se můžete naučit ručně vyrábět papírové růže pouze pomocí barevného papíru a řezaných větví stromů. Výroba takových růží potěší jak v sólové kreativitě, tak ve společné práci s dítětem.

Jak vyrobit růži z papíru
Jak vyrobit růži z papíru

Instrukce

Krok 1

Vezměte si papír barvy, kterou by růže měla mít - bílý, růžový nebo červený, stejně jako zelený listový papír, lepidlo PVA, nůžky, tužka a větev stromu. Z barevného papíru vystřihněte čtverec požadované velikosti. Pro malý pupen je vhodný čtverec 10x10 cm.

Krok 2

Tužkou nakreslete na náměstí zaoblenou volumetrickou spirálu se širokými zatáčkami. Nůžkami odstřihněte spirálu podél nakresleného obrysu a odřízněte ostré rohy podél okrajů. Počínaje od okraje bývalého čtverce, spirálu spiňte do trubice a zatímco držíte okraje, lehce roztáhněte její otáčky do stran, aby měla spirála tvar růžového pouzdra.

Krok 3

Do mezer mezi spirálami nakapejte trochu lepidla PVA a naneste lepidlo také na špičku pásky, která uzavírá spirálové závity zvenčí, a zatlačte jej dolů. Počkejte, až lepidlo zaschne a dá pupenu konečný tvar.

Krok 4

Vystřihněte siluetu listu stromu ze zeleného papíru a položte prázdný list na měkký povrch a zatlačte na něj tenký tvrdý předmět - tyčinku nebo pilník na nehty - čáry a žíly.

Krok 5

Na listovém řapíku vytvořte otvor a provlékněte ním větvičku. Na okraj listu položte nějaké lepidlo, které přilepíte na dřevo.

Krok 6

Poté vezměte připravený pupen, naneste lepidlo na špičku větvičky a na její vnitřní část, nasaďte ji na větvičku a zatlačte dolů.

Krok 7

Vaše papírová růže je připravena. Pokud si přejete, můžete si vyrobit růži z několika velkých pupenů se spoustou listů.

Doporučuje: